חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

03-6122202

לקבלת ייעוץ ראשוני ללא התחייבות

אלרגיה לחלב – המקרה של אושר דרעי ז"ל

המקרה של אושר דרעי ז"ל אשר מתה בעקבות כך שנחשפה למוצר חלבי למרות שהייתה אלרגית לחלב, הוא מזעזע ואסור היה שיקרה. על פי הפרסומים בתקשורת נסיבות המקרה מעידות על רשלנות חמורה ביותר של הגורמים המפעילים את המסעדה הבשרית הכשרה שבה הוגש לה קינוח חלבי שלא היה אמור להיות לה.

 

מי אחראי לאירוע?

מי שהיה אחראי על המסעדה באותו היום. השאף, הטבח או כל אדם שהיה אחראי על התפעול וכמובן הבעלים האחראי על התנהלות המסעדה עצמה. מדובר ברשלנות של מספר גורמים שגרמו לתוצאה הנוראית.

איך אפשר למנוע את המקרה בעתיד?

כבעלי מסעדות עליכם לוודא שיש פיקוח על כל המוצרים המוגשים במסעדה, ושישנן אזהרות על מוצרים אלרגיים כמו מוצרי חלב, בוטנים, דבש וכדומה.

אם אתם אלרגיים למוצר כלשהו וודאו במסעדה שמה שאתם מקבלים נטול החומר האלרגי וקראו בתפריט עצמו שאין חומרים מסוכנים עבורכם.

שתף ברשתות

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

קבל ייעוץ ראשוני אישי ללא התחייבות

נפגעת? צור/צרי עימנו קשר עוד היום (מענה טלפוני אנושי 24 שעות ביממה) ונשמח לסייע גם לך לקבל את הפיצוי המקסימאלי מהגורמים הרלוונטיים.

לקבלת יעוץ אישי
close slider

זקוקים לייעוץ משפטי? השאירו הודעה באמצעות הפניה המקוונת ונציג המשרד יחזור אליכם בהקדם.