איחור באבחון – רשלנות רפואית
בני משפחתה של אישה בשנות ה-50 לחייה תובעים פיצויים בסך של עד 2.5 מיליון ש״ח בעקבות רשלנות רפואית של ביה״ח, אשר בשל איחור באבחון לא מנעו את התדרדרות מצבה ובסופו של דבר מותה הטראגי בטרם עת.
מתוך כתב התביעה אשר הוגש בעניין זה לבית המשפט השלום בת״א, על ידי משרד עורכי דין בכר המייצג את בני המשפחה, עולה כי אילו היו רופאי ביה״ח מאבחנים את מצבה של החולה במועד, כפני שניתן וצריך היה לקרות, היה נמנע מותה. על פי חוות דעת רפואית שצורפה לכתב התביעה, היה ניתן לאבחן את הבעיה הרפואית מנה סבלה האשה (בעיה במערכת העיכול) באמצעות ביצוע בדיקות פשוטות.
מתי איחור באבחון יחשב רשלנות רפואית?
איחור באבחון מצב רפואי מסוים, יכול במקרים רבים להיחשב רשלנות רפואית. כאשר בעקבות איחור באבחון מחלה מסוימת, נגרם לחולה נזק או לחילופין לא נמנע המשך התדרדרות מצבו הרפואי, יכול הנפגע או בני משפחתו (במקרים שבהם הנפגע נפטר בעקבות אותו איחור באבחון) לתבוע את הגוף הרפואי (רופא, קופת חולים או בית חולים) אשר גרם לאיחור באבחון בגין רשלנות רפואית.
למרבה הצער אנשים רבים נפגעים ואף נפטרים מידי שנה בעקבות רשלנות רפואית שבאה לידיי ביטוי באחור באבחון מחלה קשה (לרוב מדובר באיחור באבחון סרטן).
משרד עורכי דין תומר בכר מתמחה בייצוג נפגעים בתביעות נזיקין מול חברות ביטוח וגופים רשלניים שגרמו ברשלנותם לתאונות. מאחורי עורכי הדין במשרד, מאות הצלחות של ניהול תיקי נזיקין בגין תאונות שגרמו לנזקי גוף ונפש.
אם גם אתה או יקיריך, נפגעתם בעקבות איחור באבחון מחלה או מצב רפואי כלשהו, ייתכן ומדובר ברשלנות רפואית.
צור קשר עם משרד עורכי דין בכר עוד היום על מנת לברר את זכויותיך לקבלת פיצוי במסגרת תביעה מול הגורמים הרלוונטיים שבעקבות רשלנותם נגרם הנזק.
ייעוץ ראשוני לנפגעי רשלנות רפואית ניתן על ידי משרד עורכי דין בכר לא כל התחייבות מצד הנפגע.